Sunita Hindić-Bošnjaković

Privedena missica osumnjičena za ubojstvo ugostitelja u Mostaru. Obje noge su joj u gipsu

Portal Novilist.hr

Foto Pixsell, Facebook

Foto Pixsell, Facebook



Nakon što se sinoć predala policiji u Turbetu, Sunita Hindić-Bošnjaković (21), osumnjičena za ubojstvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela „Villa Ivanković“, u mjestu Buna kod Mostara, predana je u nadležnost MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, Sektora kriminalističke policije, koji pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva vodi istragu u ovom slučaju, javlja Avaz.


Hindić-Bošnjaković su pripadnici MUP-a Srednjobosanskog kantona jutros rano, u pet sati, potvrđeno je Avazu, predali svojim kolegama u Mostaru. Na fotografijama sa privođenja vidljivo je da su Suniti obje noge u gipsu.


Danas popodne bit će obavljena obdukcija ubijenog Nine Ivankovića, nakon čega će biti poznato više detalja.




Hercegovačko-neretvansko županijsko državno odvjetništvo, koje provodi istragu, priopćilo je jučer da je u 07.30 sati pronađeno tijelo muške osobe inicijala N.I. (rođen 1964.) u objektu Vila Ivanković u naselju Buni. Mediji navode da je pokraj njegovog tijela pronađen pištolj.


»Radi se o nasilnoj smrti i poduzimaju se mjere u cilju otkrivanja počinitelja«, izjavila je glasnogovornica Županijskog državnog odvjetništva Ana Rajič.


Sunita Hindić-Bošnjaković jučer se navečer u Turbetu kod Travnika predala policiji nakon cjelodnevne potrage. Policija je u petak prvo blokirala kvart u kojem živi, a kako su sumnjali da je pobjegla prema Sarajevu, blokirali su i pristupne prometnice.


– Dotična je često dolazila u vilu. Koja je bila svrha njezina posjeta, ne znamo, ali smo je gotovo svakodnevno viđali, rekli su mještani Bune za BiH medije.



Kako piše Dnevni avaz, djevojka je od ranije poznata po nasilničkom ponašanju, a posljednji incident dogodio se u svibnju, kad je napala hrvatskog državljanina A. P., koji je sve prijavio policiji. Kad su joj policajci pokušali uručiti prekršajni nalog, nasrnula je na njih, a sve je popratila salvom psovki. U policiji je evidentirana i zbog napada na djevojku iz Ljubuškog.



Sunita Hindić-Bošnjaković iz Travnika po srbijanskim se tabloidima hvalila da je trudna, a da je otac djeteta folk pjevač Stefan Jakovljević. Optuživala je Jakovljevića da ju je navodio na prostituciju. Za elitnu prostituciju Sunitu su optuživale srbijanske starlete, no ona je sve negirala i rekla da one samo ljubomorne.



Sunita Hidnić-Bošnjaković (21) iz Travnika odavno je poznata medijima u toj zemlji. Kako pišu, nosila je titulu Miss Hercegovačko-neretvanskog kantona, a okušala se i u pjevačkim vodama. ‘Proslavila’ se i polugolim fotografijama koje je objavljivala po društvenim mrežama.


Snimila je čak i nekoliko pjesama, a svojedobno je u BiH javnosti odjeknuo njezin video na YouTubeu u kojem poručuje da ‘Sunita bolje živi od svih vas skupa.


– Kada budete imali par hiljada eura u džepu onda mi se javite. Do tad draga moja djeco prođite se mene, dio je monologa iz videa s YouTubea iz 2016. godine.