Istraga

Priveden napadač koji je ubio 66-godišnjaka na Črnomercu

Hina

Na Črnomercu u Prilazu Gjure Deželića u ponedjeljak je oko 15,40 sati od ozljeda oštrim predmetom umro 66-godišnjak, a 32-godišnjakinja je lakše ozlijeđena i liječnička joj je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Sveti Duh



Policijska uprava zagrebačka (PUZ) objavila je na svojim internetskim stranicama da je u utorak u službene prostorije policije dovedena osoba koja se dovodi u vezu s ubojstvom 66-godišnjega muškarca.


Na Črnomercu u Prilazu Gjure Deželića u ponedjeljak je oko 15,40 sati od ozljeda oštrim predmetom umro 66-godišnjak, a 32-godišnjakinja je lakše ozlijeđena i liječnička joj je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Sveti Duh. Tijelo ubijenoga muškarca prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.


U utorak poslijepodne PUZ je objavio na svojim internetskim stranicama da je u službene prostorije policije dovedena osoba koja se dovodi u vezu sa spomenutim kaznenim djelo,




Mediji su pak prenijeli da je nepoznati napadač muškarca više puta izbo nožem, a lakše ozlijedio njegovu kći, koja je nazvala Hitnu pomoć, a djelatnici Hitne pomoći obavijestili su policiju.