Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
10. prosinca 2019.
Lošinjanin zadržan u istražnom zatvoru

Prijetio smrću predsjedniku Uprave lošinjske Jadranke pa završio iza rešetaka

Goran Morić  / Snimila Slavica KLEVA
Goran Morić / Snimila Slavica KLEVA
Autor:
Objavljeno: 20. travanj 2018. u 21:00 2018-04-20T21:00:00+02:00

Nasrnuvši na predsjednika Uprave, priprijetio mu je pred većim brjem okupljenih osoba, a i fizički je nasrnuo na njega. Stoga su reagirali djelatnici malološinjske policijske postaje

RIJEKA  Goran Morić, 53-godišnjak iz Malog Lošinja, zadržan je jučer u istražnom zatvoru Županijskog suda zbog izrečenih prijetnji smrću predsjedniku Uprave Jadranke iz Malog Lošinja. Riječ je o incidentu koji se zbio prije nekoliko dana prilikom otvaranja Jadrankine trgovine u Velom Lošinju.

Nasrnuvši na predsjednika Uprave, priprijetio mu je pred većim brjem okupljenih osoba, a i fizički je nasrnuo na njega. Stoga su reagirali djelatnici malološinjske policijske postaje.

Riječ je inače o nekadašnjem djelatniku poduzeća Jadranka (bio je zaposlenik prije više od petnaestak godina) i koji je očigledno smatrao otvaranje trgovine prikladnim trenutkom da se obračuna s predsjednikom Uprave, bez razloga i jasnih motiva.

Sudac istrage Županijskog suda prihvatio je prijedlog tužitelja da mu se odredi pritvor zbog utjecaja na svjedoke, ali ne i zbog opasnosti od ponavljanja djela. Morić do sada nije osuđivana osoba, no vrijeme do okončanja istrage provest će u zatvoru.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.