Bivši krim policajac

Pretučena djevojčica progovorila o nasilnom ocu PTSP-ovcu: ‘I mamu tuče, gdje neće mene’

Portal Novilist.hr

Foto Screenshot Provjereno Nova TV

Foto Screenshot Provjereno Nova TV

Nitko me nije pitao da li želim ići kod njega ili ne želim. Voljela bih da se pita djecu kako je njima, da li žele da netko bude blizu njih ili ne, rekla je pretučena djevojčica za Provjereno



ZAGREB Već danima su oči javnosti uperene u slučaj obiteljskog nasilja u kojem je otac Suad Fejzić, bivši pripadnik specijalne postrojbe Alfa, branitelj i krim policajac pretukao svoju 14-godišnju kćer koja je od njegovih šaka bježala preko balkona.


Suad se liječi od PTSP-a, a ima i mjeru obveznog liječenja od alkoholizma. I dok se raspravlja kako je policija zakazala u ovom slučaju, majka djevojčice slomila se zbog odnosa policije prema svom bivšem kolegi.


„I oni mene zovu da me pitaju di su njegove j***ne traperice?! Gdje su njegove traperice?! Ali nisu mene pitali gdje je dijete?! Oni nisu mene pitali gdje je njezina odjeća?! Oni nisu pitali gdje su krvavi tragovi po kući od mog djeteta, oni mene zovu za njegove traperice! Jer gospodinu trebaju traperice da odu na sud u trapericama! Pa o čemu mi pričamo? Ima li ovome kraja?“, slomljena je i kroz plač rekla Edina Dedić, majka pretučene djevojčice pred kamerama ‘Provjerenog’.




Susjeda obitelji je novinarki ‘Provjerenog’ prepričala scenu koja se dogodila prilikom pretresa, kada je policija dovela Suada u kuću.


„Izašao je iz auta i rukovao se sa svojim bivšim kolegama, sa smiješkom na licu zapalio cigaretu. Tako se privodi obiteljski zlostavljač“, rekla je susjeda.


Na pretresu kuće Suad je potrgao i vjenčanu fotografiju sebe i supruge iz sretnih dana, koju je njegova kćer imala na zidu sobe.


„Evo šta je policija dozvolila u pretresu kuće da napravi, a ta je slika bila od moje kćeri. Eto, toliko o policiji i kako kolega ne štiti kolegu“, kazala je Edina, javlja Dnevnik.hr.


Zbog cijele situacije, pretučena kćer odlučila je stati pred kamere i javno iznijeti svoju priču novinarki ‘Provjerenog’ Emi Branici.


„Nitko me nije pitao da li želim ići kod njega ili ne želim. Voljela bih da se pita djecu kako je njima, da li žele da netko bude blizu njih ili ne“, rekla je pretučena djevojčica, a cijelu reportažu Eme Branice gledajte u ‘Provjerenom’, večeras od 22:30 na Novoj TV.