Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 1
Sutra: 13° 13° 1
19. studenoga 2019.
OŠ Fran Krsto Frankopan

Predavanje 'Štetnost i posljedica uporaba droga'

Snimio Mladen TRINAJSTIĆ
Snimio Mladen TRINAJSTIĆ
Autor:
Objavljeno: 26. ožujak 2019. u 14:27 2019-03-26T14:27:24+01:00

Predavanje je održano pred pedesetak roditelja učenika škole te odgojno-obrazovnih djelatnika koji su tako dobili priliku upoznati se s načinima djelovanja droge, načine nabavljanja droge te su naposljetku upućeni i kako prepoznati tj. otkriti konzumente različitih tipova droga

KRK U prostorijama Osnovne škole "Fran Krsto Frankopan," na Krku, u ponedjeljak je održano predavanje na temu "Štetnost i posljedica uporaba droga" u organizaciji policijskih službenika PP Krk te Službe kriminaliteta droga PU Primorsko-goranske. 

Predavanje je održano pred pedesetak roditelja učenika škole te odgojno-obrazovnih djelatnika koji su tako dobili priliku upoznati se s načinima djelovanja droge, načine nabavljanja droge te su naposljetku upućeni i kako prepoznati tj. otkriti konzumente različitih tipova droga.

Policijski službenici dali su nekoliko korisnih savjeta kako postupiti u slučajevima sumnje i otkrivanja zloupotrebe droga, a naglasili su i kako ovisnost ne predstavlja samo problem pojedinca ili njegove uže obitelji, nego problem cjeloukupne zajednice. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.