Vatra planula u stambenoj zgradi

Požar u Savskom gaju lokaliziran, jedna osoba lakše ozlijeđena

Hina

Foto Borna Filic/PIXSELL

Foto Borna Filic/PIXSELL

Pacijent se nadisao dima, lakše je ozlijeđen i nije za prijem u bolnicu, kazali su u bolnici Jordanovac, i dodali kako će biti otpušten iz bolnice uz obvezan naknadni pregled



ZAGREB Jedna osoba je zbog udisanja dima lakše ozlijeđena u požaru na Remetinečkoj cesti, a požar koji je planuo na petom i proširio se na šesti kat u stambenoj zgradi u naselju Savski gaj je lokaliziran.


U požaru koji je u srijedu nešto prije 7 sati planuo u zgradi na Remetinečkoj cesti u Zagrebu, jedna je osoba lakše ozlijeđena i nalazi se u klinici za plućne bolesti Jordanovac. Pacijent se nadisao dima, lakše je ozlijeđen i nije za prijem u bolnicu, kazali su u bolnici Jordanovac, i dodali kako će biti otpušten iz bolnice uz obvezan naknadni pregled.


Prema informacijama zagrebačkih vatrogasaca požar je izbio u stanu na petom katu stambene zgrade u naselju Savski gaj, proširio se na susjedni stan na šestom katu. Iz sjedišta Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba se doznaje da je požar lokaliziran, a na terenu je ostalo jedno vatrogasno patrolno vozilo.




Uzrok požara za sada nije poznat, a više će se znati kada službenici Policijske uprave zagrebačke obave očevid.


Ured za upravljanje u hitnim situacijama priopćio je kako je na mjesto intervencije izašla Javna vatrogasna postrojbe Grada Zagreba, dežurna ekipa Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, policijski službenici područne policijske postaje Policijske uprave zagrebačke i djelatnici Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba.


Kazali su da je u gašenju požara sudjelovalo je osam vatrogasnih vozila Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba.