Gorjeli automobili u Pilarovoj

Požar podmetnut: Noćas zapaljeni terenci predsjednika uprave Euroherca Damira Zorića

Hina

Arhiva NL

Arhiva NL

Policija sumnja da je požar na oba automobila podmetnut, jer automobili nisu bili parkirani jedan pored drugog pa se vatra nije mogla proširiti. Požar je, kako se neslužbeno doznaje, najvjerojatnije izazvan lakozapaljivom tekućinom



ZAGREB – Požar koji je u noći na ponedjeljak izbio na dva terenska automobila u zagrebačkoj Pilarovoj ulici, jednom u vlasništvu predsjednika uprave Euroherca Damira Zorića, a drugom u vlasništvu te tvrtke, najvjerojatnije je, prema prvim policijskim podacima, namjerno izvan.


Požar mercedesa ML te mitsubishi pajera zagrebačkih registracija, koji je izbio u nedjelju oko 1 sat iza ponoći, ugasili su vatrogasci, ozlijeđenih osoba nije bilo, dok je materijalna šteta još neutvrđena, izvijestila je zagrebačka policija.


Policija sumnja da je požar na oba automobila podmetnut, jer automobili nisu bili parkirani jedan pored drugog pa se vatra nije mogla proširiti. Požar je, kako se neslužbeno doznaje, najvjerojatnije izazvan lakozapaljivom tekućinom koju je nepoznati počinitelj ili više njih polio po automobilima i zapalio ju.




No, o motivima je još prerano govoriti jer je kriminalističko istraživanje u tijeku.


Neslužbeno se doznaje da je terenac mitsubishi pajero u vlasništvu Damira Zorića, mercedes ML u vlasništvu tvrtke na čijem je čelu.