Mišel Pavlović

Ponovno priveden osumnjičeni švercer oružja iz afere s vojnim pilotima, vlasnik Auto salona BMW

Hina

Foto arhiva

Foto arhiva



ZADAR Osumnjičeni švercer oružja iz afere s vojni pilotima u petak ujutro je ponovno priveden u Zadru, ovoga puta zbog drugog kaznenog djela, ali također povezanog s oružjem.


Neslužbeno riječ je o 36-godišnjem Mišelu Pavloviću koji je prije 13 dana bio doveden pred suca istrage koji ga je pustio na slobodu uz mjere opreza, iako je državno odvjetništvo zatražilo određivanje istražnog zatvora.


Iz Policijske uprave Zadarske Hini su potvrdili uhićenje, no naglasili su da se ne radi o istom slučaju.




“Mogu potvrditi da je osoba uhićena i nalazi se na ispitivanju u službenim prostorijama. Kazneno djelo također se tiče oružja, ali radi se o drugom slučaju i drugom kaznenom djelu od onog prvog za koje je bio priveden”, kazala je glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin.


Ovog muškarca dovodi se u vezu sa švercom oružja u koji su, uz njega, bila uključena i trojica pilota te dva civila od 42 i 56 godina, a policija je podnijela prijave protiv sve šestorice.


Prema neslužbenim informacijama objavljenim u medijima prijavljeni su vojni piloti bojnik Ivan Krizman, bojnik Zdenko Košutić i civili Mišel Pavlović, vlasnik Auto salona BMW iz Bibinja, Ivica Vlakić, bivši dogradonačelnik grada Zadra, Mladen Bencun, Boris Ercegović, vlasnik i direktor splitske tvrtke Aservo, koja se bavi trgovinom oružjem, streljivom, vojnom i policijskom opremom, koji je ujedno i vlasnik trgovine oružja “Magnum” te jedna osoba iz Zagreba.