Uhvaćen

Policija uhitila manijaka iz Viškova: Stari im je znanac, a iste večeri maltretirao je četiri djevojke

Portal Novilist.hr

Foto Damir Škomrlj

Foto Damir Škomrlj

Istraživanjem je k utvrđeno da je u proteklih desetak godina spomenuti osumnjičenik procesuiran za počinjenje više prekršajnih i kaznenih djela



RIJEKA Policija je pronašla i privela manijaka iz Viškova, koji je u petak, u ranim jutarnjim satima, na ulici u Viškovu, između noćnog kluba »Life« i automat kluba, napao djevojku.


Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja, navode u policiji.


– Riječ je o počinitelju kojega se sumnjiči da je 28. prosinca 2018. u ranim jutarnjim satima remetio javni red i mir u ugostiteljskom objektu u Viškovu te se pritom naročito drsko i nepristojno ponašao prema četiri hrvatske državljanke, starosti od 19 do 23 godine.




Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je jednu od navedenih djevojaka, 19-godišnjakinju, uz vrijeđanje naguravao i tjelesno ozlijedio ispred ugostiteljskog objekta te se potom udaljio s mjesta događaja.


Djevojci je pružena liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su joj konstatirane lakše tjelesne ozljede, a 26-godišnjaka su nakon cjelodnevne potrage sinoć u 19 sati pronašli i priveli na istraživanje policijski službenici I. policijske postaje Rijeka, navodi riječka policija.


Istraživanjem je k tome utvrđeno da je u proteklih desetak godina spomenuti osumnjičenik procesuiran za počinjenje više prekršajnih i kaznenih djela.


Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenog djela naročito drsko i nepristojno ponašanje, 26-godišnjak je prekršajno prijavljen i bit će doveden nadležnom Prekršajnom sudu.