Poznajete li ga?

Policija traži ovog čovjeka zbog ispisivanja uvredljivih grafita na džamiji u Zagrebu

Hina

U ponedjeljak, 23. ožujka, oko 22 sata u Zagrebu u Gavellinoj ulici nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo »oštećenje tuđe stvari« na štetu vjerskog objekta, navodi PU zagrebačka



Zagrebačka policija objavila je fotografije nepoznatog muškarca za kojega pretpostavlja da raspolaže saznanjima o oštećenju vjerskog objekta u Gavellinoj ulici u Zagrebu te poziva građane da obavijeste policijsku postaju ako raspolažu informacijama o toj osobi.


U ponedjeljak, 23. ožujka, oko 22 sata u Zagrebu u Gavellinoj ulici nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo »oštećenje tuđe stvari« na štetu vjerskog objekta, navodi PU zagrebačka.


Na objavljenim fotografijama je muškarac za kojega policija pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.




Nepoznati je muškarac starosti oko 30-35 godina, zdepaste tjelesne građe, visine oko 180 centimetara, tada je bio obučen u tamnu zimsku jaknu s kapuljačom i donji tamni dio trenirke, sivu vunenu kapu, bijele tenisice s crnim ruksakom na leđima.


Policija poziva građane, ako imaju korisne informacije o osobi s fotografija, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave policiji na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese [email protected]


Napominje da informacije građani mogu dostaviti i anonimno.


ca_large