Napad šipkama

Policija traga za napadačima na Bubala: Osim što je premlaćen, na autu mu probušena guma

Dražen Ciglenečki

Foto Tomislav Miletić / PIXSELL

Foto Tomislav Miletić / PIXSELL

Neslužbeno doznajemo da su policajci utvrdili da je na Bubalovom osobnom automobilu, parkiranom ispred njegove zgrade, probušena guma, što bi također moglo biti povezano s napadom na člana uprave Peveca



Krešimir Bubalo jučer nam se javio, ali samo da bi rekao da, u dogovoru s policijom, ne može davati izjave. Spomenuo je tek da ga, nakon što su se ohladila mjesta na tijelu na koje je u srijedu primio udarce željeznim šipkama, sve boli.


Budući da je kriminalistička istraga koja bi dovela do dvojice napadača na Bubala u tijeku, policija također ne želi iznosti nikakve detalje.


Neslužbeno doznajemo da su policajci utvrdili da je na Bubalovom osobnom automobilu, parkiranom ispred njegove zgrade, probušena guma, što bi također moglo biti povezano s napadom na člana uprave Peveca.




Podsjećamo, bivši osječki gradonačelnik pružio je otpor napadačima i pritom je jednom od njih iz ruke istrgnuo željeznu šipku. On se i dalje nalazi u bolnici, a prema prvim procjenama pretrpio je ipak lakše tjelesne ozljede.