Završeno kriminalističkog istraživanja

Policija prijavila 24-godišnjeg mladića zbog ubojstva djevojke u Splitu

Hina

Foto Ivo Cagalj/PIXSELL

Foto Ivo Cagalj/PIXSELL

Mladić je djevojku ustrijelio sinoć poslije 23 sata u stanu u Slavonskoj ulici 17 u Splitu na postelji u svojoj sobi. Odmah nakon ranjavanja odveo ju je u bolnicu, a automobil je vozio njegov otac koji je u vrijeme tragedije sa suprugom bio u drugoj prostoriji. Djevojka je na putu prema splitskome KBC-u umrla pa liječnicima nije preostalo ništa drugo do pozvati policiju koja je odmah uhitila mladića

SPLIT Splitska policija predvečer je dovršila kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim B.B. i kazneno ga prijavila zbog ubojstva 22-godišnje djevojke sinoć u stanu njegovih roditelja u Splitu, priopćila je policija.  

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja policija je 24-godišnjeg mladića odvela pritvorskom nadzorniku. U srijedu ujutro trebao bi biti doveden na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo koje će odlučiti o istražnom zatvoru, doznaje se u ŽDO-u.


Mladić je djevojku ustrijelio sinoć poslije 23 sata u stanu u Slavonskoj ulici 17 u Splitu na postelji u svojoj sobi. Odmah nakon ranjavanja odveo ju je u bolnicu, a automobil je vozio njegov otac koji je u vrijeme tragedije sa suprugom bio u drugoj prostoriji. Djevojka je na putu prema splitskome KBC-u umrla pa liječnicima nije preostalo ništa drugo do pozvati policiju koja je odmah uhitila mladića. 

Očevid je na mjestu nesreće obavio zamjenik županijskoga državnog odvjetnika. Pištolj iz kojeg je B.B. pucao policija je pronašla u sobi, a još nije jasno zašto se i kako dogodila tragedija, kako je 24-godišnjak došao do pištolja i je li za nj imao dozvolu. Neslužbeno se doznaje da je 24-godišnjak želio biti policajac te da se pokušao upisati na policijsku akademiju, a kada to nije uspio, odlučio je završiti tečaj za zaštitara.


Njegova djevojka živjela je sa svojim roditeljima u Kaštelima, a u vezi s njime bila je posljednje dvije godine.