Očevid u tijeku

Policajac ubio partnericu pa sebe

Hina

Neslužbeno također doznajemo da je u vrijeme ubojstva i samoubojstva u istom stanu spavala sedmogodišnja djevojčica - kći ubijene 



SLAVONSKI BROD  U Slavonskome Brodu noćas oko jedan sat ubijena je 38-godišnja žena, nakon čega je 44-godišnji ubojica počinio samoubojstvo, a kako je na izvanrednoj konferenciji za novinare izvijestila glasnogovornica brodsko-posavske Policijske uprave Kata Nuić, muškarac je bio zaposlen u toj Policijskoj upravi.


Zasad se ne sumnja u umiješanost treće osobe.


Jutros u 8,20 sati policija je primila dojavu da su u stanu u Ulici Nikole Zrinskog pronađene dvije mrtve osobe, muškarac i žena. Očevid vodi Županijsko državno odvjetništvo u suradnji s policijskim službenicima.




Glasnogovornica Nuić rekla je da je muškarac najvjerojatnije vatrenim oružjem usmrtio ženu, a zatim počinio samoubojstvo. Prema prvim neslužbenim informacijama, doznali smo kako je riječ o 44-godišnjem policajcu G.B.  koji je usmrtio svoju djevojku, šest godina mlađu I.G. s kojom je odnedavna živio u njezinom stanu, u Zrinskoj ulici na broju 10 u središtu Slavonskog Broda. Neslužbeno također doznajemo da je u vrijeme ubojstva i samoubojstva u istom stanu spavala sedmogodišnja djevojčica – kći ubijene. Probudio ju je oko 8,20 sati djed, kada ju je, kao i svakog jutra, došao odvesti u školu.


Po dostupnim podatcima, sve se dogodilo oko jedan sat poslije ponoći, rekla je i dodala kako će obdukcija biti obavljena sutra.


Zamjenica županijskoga državnog odvjetnika Ljilja Valinčić rekla je nakon očevida da su naloženi obdukcija i potrebna vještačenja radi utvrđivanja uzroka smrti.


Utvrđen je identitet osoba. Smrt tih dviju osoba bila je nasilna i utvrđuju se sve okolnosti, a nakon obdukcije znat će se uzrok smrti, rekla je Valinčić.