Ozalj

Pokušala se ubiti skokom pod vlak i preživjela

Hina

NL arhiva

NL arhiva

Sanacijski upravitelj Suad Crnica rekao je Hini da je pacijentica pretrpjela teške ozljede, od koji je bilo najopasnije unutarnje krvarenje te je podvrgnuta višestrukim operacijama



OZALJ  Žena koja se u utorak oko 10.30 bacila pod vlak nedaleko kolodvora u Ozlju preživjela je pokušaj samoubojstva, a liječnici se u karlovačkoj Općoj bolnici liječnici bore za njen život.


Sanacijski upravitelj Suad Crnica rekao je Hini da je pacijentica pretrpjela teške ozljede, od koji je bilo najopasnije unutarnje krvarenje te je podvrgnuta višestrukim operacijama.


Glasnogovornica karlovačke policije Senka Staroveški rekla je nakon očevida da je potvrđen pokušaj samoubojstva te da policija neće poduzimati nikakve daljnje korake utvrđivanja odgovornosti.




To je potvrđeno i u Županijskom državnom odvjetništvu gdje kažu da u takvim situacijama ipak postoji mogućnost da se pokrene i postupak naknade štete protiv osobe koja je svojim postupkom prouzrokovala zaustavljanje vlaka i ugrozila putnike.


Tim Doma zdravlja Ozalj pozvao je u pomoć karlovačku Javnu vatrogasnu postaju da bi ispod vlaka izvukli tijelo žene koja je bila živa, no ipak su zbog hitnosti to morali obaviti sami, tako da je ona bila zbrinuta već do dolaska vatrogasaca, rekao je Hini Vatrogasni zapovjednik Miroslav Rade.


Policija tek utvrđuje identitet žene koja bi prema njihovoj procjeni mogla imati oko 60 godina.