Nalet automobila na pješaka

Pješak iz Lovrana preminuo u bolnici nakon prometne nesreće u Iki

Šarlota Brnčić

Foto Arhiv NL

Foto Arhiv NL

Prema priopćenju iz PU primorsko-goranske, 72-godišnjak je kolnik prelazio izvan obilježenog pješačkog prijelaza kod kućnog broja 2 Primorske ulice. U tom trenutku cestom je naišao »seat alta«, riječkih registarskih oznaka, kojim je iz smjera Medveje prema Opatiji upravljala 58-godišnja vozačica



OPATIJA  U Primorskoj ulici u Iki danas se ujutro dogodila prometna nesreća u s najtežom posljedicom, smrti 72-godišnjeg pješaka iz Lovrana. Iako je muškarac s mjesta nesreće žurno prevezen u KBC na Sušaku te unatoč svemu što je tamo poduzeto kako bi mu se spasio život, preminuo je ubrzo nakon udesa.


Okolnosti nesreće još rasvjetljavaju djelatnici opatijske policije, no prema onom što nam je za sada priopćeno iz PU primorsko-goranske, 72-godišnjak je kolnik prelazio izvan obilježenog pješačkog prijelaza kod kućnog broja 2 Primorske ulice. U tom trenutku cestom je naišao »seat alta«, riječkih registarskih oznaka, kojim je iz smjera Medveje prema Opatiji upravljala 58-godišnja vozačica. Nažalost, vozačica ga nije uspjela izbjeći te ga je automobil udario i oborio na tlo. Zbog zadobivenih ozljeda pješak je prevezen u KBC na Sušaku gdje je ubrzo preminuo, priopćeno je iz policije.