Pronađen 48-godišnji krivac za tešku prometnu nesreću

Pijani vozač ‘chevroletom’ usmrtio pješaka i pobjegao

Vanja Vesić

Ilustracija / Foto S. DRECHSLER

Ilustracija / Foto S. DRECHSLER

Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici priopćilo je da se osnovano sumnja kako je 48-godišnjak osobnim automobilom zdrobio i bicikl te se nastavio kretati s komadima limarije zanemarivši teško ozlijeđenog pješaka



ZAGREB – Sudac istrage odredio je istražni zatvor 48-godišnjem vozaču S.G. koji je pijan s više od dva promila alkohola u krvi svojim ‘chevroletom’ usmrtio 72-godišnjeg pješaka I.S. i pobjegao s mjesta nesreće u srijedu oko 2, 20 sata u Kloštar Ivaniću. Istražni zatvor određen mu je zbog opasnosti od ponavljanja djela.


Kako smo već izvijestili, nesretni je pješak gurao bicikl kad ga je udario automobil. Od siline udarca odbačen je pred ‘volvo 440’ na suprotnoj strani ceste.


Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici priopćilo je da se osnovano sumnja kako je 48-godišnjak osobnim automobilom zdrobio i bicikl te se nastavio kretati s komadima limarije zanemarivši teško ozlijeđenog pješaka. Pješak je od posljedica mnogostrukih teških ozljeda ubrzo preminuo na mjestu nesreće.