Priveden do otežnjenja

Pijani mladić gol divljao po autobusu “Autotroleja”

Portal Novilist.hr

Mladić je priveden u službene prostorije policije gdje mu je izmjerena koncentracija alkohola od 1,74 g/kg te je zadržan do otrežnjenja



RIJEKA – Jučer oko 6,20 sati policijski službenici II. policijske postaje Rijeka zaprimili su dojavu da grupa mladića na području Kastva narušava javni red i mir u autobusu gradskog prijevoznika – izvijestila je danas PU Primorsko goranska.


Policija je odmah upućena u pravcu Kastva gdje su zatečeni vozač autobusa i mladići, koji su u alkoholiziranom stanju ušli u autobus na stanici u Viškovu, te odmah počeli s pjevanjem i galamom. 


Jedan od njih je, priopćila je policija, verbalno vrijeđao vozača da bi dolaskom na stanicu u Kastvu skinuo sa sebe svu odjeću te bez odjeće hodao autobusom. Policija je utvrdila kako se radi o hrvatskom državljaninu, starosti 19 godina iz Rijeke.




Mladić je priveden u službene prostorije policije gdje mu je izmjerena koncentracija alkohola od 1,74 g/kg te je zadržan do otrežnjenja. Zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira 19-godišnjak će biti prekršajno prijavljen, kažu u riječkoj policiji.