Tragedija kod Zadra

Pijan upucao prijatelja iz djetinjstva u trbuh. ‘Znala sam da će se kad tad dogoditi tragedija’

Portal Novilist.hr

Ilustracija (ne prikazuje događaj iz teksta) / Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Ilustracija (ne prikazuje događaj iz teksta) / Photo: Dino Stanin/PIXSELL



MASLENICA Muškarac iz Zagreba ubijen je u pucnjavi do koje je došlo kasno sinoć u Maslenici, blizu Zadra. Policija je dojavu o pucnjavi dobila oko ponoći. Dojavljeno im je da je jedna osoba ozlijeđena nakon pucnjave te da je hitno prevezena u Opću Bolnicu Zadar.


– Na mjesto događaja su odmah upućeni policijski službenici, a u 1 sat su doznali da je u bolnici od zadobivenih ozljeda preminuo 42-godišnjak iz Zagreba.


U službene prostorije policije dovedena je 41-godišnja muška osoba nad kojom je u tijeku kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja, priopćili su iz zadarske policije.




– Zovite hitnu, zovite hitnu, vikao je navodno 41-godišnjak nakon što je postao svjestan što je učinio u noći s nedjelje na ponedjeljak, oko ponoći iz vatrenog oružja navodno svom prijatelju, piše Večernji.


Pucao je pored kuće u Maslenici, kako su neslužbeno potvrdili iz zadarske policije, u predjelu trbuha 42-godišnjaku s kojim se zna iz djetinjstva. Večernji doznaje da pištolj 41- godišnjak nije imao legalno. Na mjestu propucavanja bio je automobil Punto kojeg je policija odvezla u prostorije PU. Policija nije potvrdila da je 42-godišnjak ustrijeljen u automobilu.


No, Večernjem je potvrđeno da je osumnjičeni 41-godišnjak bio u alkoholiziranom stanju.


– Često se tu pilo i vikalo. Čuli smo i jučer buku već od 17 sati. Tko je pucao i zašto ne znam, ali znala sam da će se kad tad dogoditi tragedija jer je tu bilo puno alkohola i svađa, rekla je za Večernji jedna susjeda u Maslenici.


– Spavali smo i čuli nešto, ne znam je li pucanj ali nas je probudilo. Vidio sam da iz auta ili pored auta jednog stavljaju u kola hitne medicinske pomoći. Nisam znao da je preminuo, dodao je za Večernji susjed koji je htio ostati anoniman.