Nesreća kod Požege

Pijan traktorom pregazio prijatelja

Hina

Uslijed neprilagođene brzine prilikom prelaska preko ulegnuća na cesti traktor se zanio i jedan od 25-godišnjaka je pao, a preko njega je prešao kotač traktora



POŽEGA – Vožnja trojice prijatelja na traktoru sinoć je tragično završila za 25-godišnjaka koji je u mjestu Brodski Drenovac kraj Požege pao s traktora kojim ga je potom pregazio 30-godišnji alkoholizirani vozač.


Požeško-slavonska policija jutros je priopćila kako je sinoć oko 22,15 sati 30-godišnjak bez dozvole vozio neosigurani i neregistrirani traktor marke »IMT«, na čijem su blatobranu sjedila dvojica 25-godišnjaka.


Uslijed neprilagođene brzine prilikom prelaska preko ulegnuća na cesti traktor se zanio i jedan od 25-godišnjaka je pao, a preko njega je prešao kotač traktora.




Mladić je preminuo na mjestu nesreće, a protiv 30-godišnjeg vozača, kojemu je alkotestiranjem izmjereno 1,94 promila alkohola u krvi, slijedi kaznena prijava, kažu u PU požeško-slavonskoj.


Pod kotačima traktora, odnosne poluprikolice koju je vukao, jučer je u Bjelovaru poginula 62-godišnja žena koju je, tek što je sišla s blatobrana, zbog nepažnje pregazio 34-godišnji vozač, navodno njezin sin.