Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. prosinca 2019.
Obračun

Petrača premlatio nećak ubijenog Vjeke Sliška? Prišao mu je s leđa i upitao ga: 'Znaš li ti tko sam ja?'

Foto Dalibor Urukalović / PIXSELL
Foto Dalibor Urukalović / PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 13. listopad 2019. u 13:54 2019-10-13T13:54:24+02:00

U jednom je trenutku, prema neslužbenim informacijama, Vjeko Sliško prišao Petraču s leđa te ga pitao: 'Je l' znaš ti tko sam ja?' te su se porječkali. Nakon toga, Petrač je navodno prvi udario šakom Sliška, no on se nakon udarca pribrao i počeo tući Petrača

Policija zbog sinoćnjeg napada na Hrvoja Petrača, neslužbeno doznaje Jutarnji list, traga za Vjekom Sliškom (29), sinom Marka Sliška, ubijenoga 2002. i nećakom Vjeke Sliška, ubijenog 2001. godine.

Navodno su se Vjeko Sliško i Petrač ispred zagrebačkog hotela Esplanade se susreli sasvim slučajno jer su obojica došli prisustvovati događajima organiziranima u hotelu.

U jednom je trenutku, prema neslužbenim informacijama, Vjeko Sliško prišao Petraču s leđa te ga pitao: 'Je l' znaš ti tko sam ja?' te su se porječkali. Nakon toga, Petrač je navodno prvi udario šakom Sliška, no on se nakon udarca pribrao i počeo tući Petrača.

Petraču ipak nisu polomljene obje noge, kako se isprva pisalo. Slomljena mu je jedna potkoljenica i to prilikom pada, zbog čega ga očekuje operativni zahvat. Zadobio je i potres mozga, budući ga je Sliško nastavio tući dok je ležao na tlu. 

Više o svemu policija će reći u 15 sati, kada je najavljena izvanredna tiskovna konferencija. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.