Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 18° 1
Sutra: 17° 21° 1
21. travnja 2018.
Mrtvo tijelo uz prugu

Pakistanci iskakali iz vlaka: jedan poginuo, trojica ozlijeđena

Ilustracija
Ilustracija
Autor:
Objavljeno: 2. rujan 2011. u 10:47 2011-09-02T10:47:09+02:00

VINKOVCI Policija je u petak oko 7 sati na 17. kilometru željezničke pruge Županja-Cerna na lokalitetu "Borovo" pronašla tijelo za sada neidentificirane osobe, potvrdio je Hini glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske Luka Barunčić.

"Da mrtva osoba leži uz prugu dojavio je strojovođa vlaka, a za sada pretpostavljamo da je riječ o osobi koja je prethodno ilegalno ušla u Republiku Hrvatsku, najvjerojatnije državljaninu Pakistana", rekao je Barunčić. Dodao je kako se mrtva osoba povezuje s dojavom koju je policija dobila sat vremena ranije.  Naime, policiji je građanin iz Cerne dojavio u 6.07 sati da se na autobusnoj stanici u Cerni nalaze tri osobe na kojima su vidljive lakše ozljede, pojasnio je glasnogovornik Barunčić te dodao kako su te osobe prevezene u vinkovačku Opću bolnicu gdje im je ukazana pomoć i s njima se pokušava uspostaviti kontakt. Policija pretpostavlja da su te tri osobe, tamnije puti, također državljani Pakistana koji su ilegalno ušli u Hrvatsku, a povezuje ih se s pronađenom mrtvom neidentificiranom osobom.
Po ozljedama na tri osobe pronađene u Cerni kao i na mrtvoj osobi pronađenoj uz prugu, policija pretpostavlja da su svi iskakali iz vlaka pri čemu je jedna osoba poginula.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
S Lidlom do odmora iz snova
Moj apartman s 5 zvjezdica

S Lidlom do odmora iz snova