Utorak, 31. ožujka 2015.
Mrtvo tijelo uz prugu

Pakistanci iskakali iz vlaka: jedan poginuo, trojica ozlijeđena

Ilustracija
Ilustracija
Autor: HINA
Objavljeno: 2. rujna 2011. u 10:47

VINKOVCI  Policija je u petak oko 7 sati na 17. kilometru željezničke pruge Županja-Cerna na lokalitetu "Borovo" pronašla tijelo za sada neidentificirane osobe, potvrdio je Hini glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske Luka Barunčić .

"Da mrtva osoba leži uz prugu dojavio je strojovođa vlaka, a za sada pretpostavljamo da je riječ o osobi koja je prethodno ilegalno ušla u Republiku Hrvatsku, najvjerojatnije državljaninu Pakistana", rekao je Barunčić. Dodao je kako se mrtva osoba povezuje s dojavom koju je policija dobila sat vremena ranije.  Naime, policiji je građanin iz Cerne dojavio u 6.07 sati da se na autobusnoj stanici u Cerni nalaze tri osobe na kojima su vidljive lakše ozljede, pojasnio je glasnogovornik Barunčić te dodao kako su te osobe prevezene u vinkovačku Opću bolnicu gdje im je ukazana pomoć i s njima se pokušava uspostaviti kontakt. Policija pretpostavlja da su te tri osobe, tamnije puti, također državljani Pakistana koji su ilegalno ušli u Hrvatsku, a povezuje ih se s pronađenom mrtvom neidentificiranom osobom.
Po ozljedama na tri osobe pronađene u Cerni kao i na mrtvoj osobi pronađenoj uz prugu, policija pretpostavlja da su svi iskakali iz vlaka pri čemu je jedna osoba poginula.

Komentari

Morate biti prijavljeni ako želite ostaviti komentar. Prijavi se / Registriraj se