Drama kod Dugog Sela

Pajserom umalo ubio ženinog ljubavnika

Ana Raić Knežević

Tko zna bi li ljubavnik uopće izvukao živu glavu da mu 32-godišnjakinja nije priskočila u pomoć i spriječila muža da ga ne zatuče



ZAGREB – Iza rešetaka je završio 35-godišnjak jer je pokušao ubiti ljubavnika svoje supruge.


Dramatičan incident što je samo pravim čudom završio bez težih posljedica dogodio se u utorak nedugo iza ponoći. Tada se, kako doznajemo, 35-godišnjak svojim “fiatom punto” dovezao na poljski put u mjestu Kusanovec. Produžio je sve do mosta na rijeci Lonji gdje je naišao na parkirani “audi”. Radilo se o vozilu 26-godišnjaka s kojim je, međutim, u društvu bila 35-godišnjakova supruga, 32-godišnjakinja.


Pobijesnivši što ju je uhvatio “na djelu” s ljubavnikom 35-godišnjak se izvikao na nju. Uslijedila je žučna svađa, no u njoj ovaj ljubavni trokut očito nije razriješen.


Iako je 35-godišnjak u jednom trenutku otišao kući, iz čega se moglo nazrijeti da ne želi dalje raspravljati ni s nevjernom suprugom ni s njezinim 26-godišnjim intimnim prijateljem, vrlo brzo pod okrivljem noći ponovno se vratio na mjesto njihovog ljubavnog sastanka. U rukama je, međutim, tada imao metalnu polugu kojom je svom snagom počeo udarati po “audiju”. Tada je konačno reagirao i 26-godišnjak te je izašao iz automobila kako bi primirio bijesnog 35-godišnjaka. No, nije ga uspio spriječiti u divljačkom pohodu već je i sam potao žrtva. Naime, ovaj ga je nekoliko puta metalnom polugom udario po glavi i ostalim dijelovima tijela. Tko zna bi li ljubavnik uopće izvukao živu glavu da mu 32-godišnjakinja nije priskočila u pomoć i spriječila muža da ga ne zatuče. Ovaj je tada ipak prestao s udarcima, te sjeo u “fiata” i odvezao se kući. Očito je bio prebijesan i prepovrijeđen da bi bježao, pa ga je tako policija i zatekla na kućnoj adresi. Bez opiranja se predao. Priveden je u Policijsku postaju Dugo Selo gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je kako postoji dovoljno dokaza da ga se prijavi za pokušaj teškog ubojstva. Naime, na ženinog ljubavnika nasrnuo je gonjen ljubomorom i željom za osvetom, pa je taj njegov motiv okarakteriziran kao “izuzetno niske pobude”. Osim pokušaja ubojstva odgovarat će i za “oštećenje tuđe stvari”, odnosno uništavanje 26-godišnjakovog automobila. Istražitelji su osumnjičenog 35-godišnjaka predali Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu koje je pak protiv njega odlučilo zatražiti određivanje istažnog zatvora. Taj zahtjev sud je i prihvatio jer je zaključeno kako postoji opasnost da bi u nastavku istrage mogao pokušati utjecati na svjedoke ili pak ponoviti kazneno djelo što mu je stavljeno na teret. Iz profila na društvenoj mreži vidljivo je da 35-godišnjak i 32-godišnjakinja imaju petogodišnjeg sinčića.