Istraga u tijeku

PREPOZNAJETE LI GA? Policija traži pljačkaša s pumpe u Matuljima

P. N.

Prepad se dogodio na Petrolovoj benzinskoj postaji na Kvarnerskoj cesti u Matuljima u ranim jutarnjim satima, a razbojnik je uz prijetnju oružjem djelatniku benzinske postaje otuđio nekoliko tisuća kuna



RIJEKA  Policijska uprava primorsko-goranska poziva građane da, ukoliko imaju kakve informacije o osobi s fotografije, dojave to, kako bi pomogli u istrazi o razbojništvu što se dogodilo prije nekoliko dana, u noći na ponedjeljak. 


Prepad se dogodio na Petrolovoj benzinskoj postaji na Kvarnerskoj cesti u Matuljima u ranim jutarnjim satima, a razbojnik je uz prijetnju oružjem djelatniku benzinske postaje otuđio nekoliko tisuća kuna.


Policija navodi da je pljačkaš bio muškarac visine oko 175 cm, srednje tjelesne građe, odjeven u tamne hlače i jaknu sive boje s kapuljačom navučenom preko glave.




»Molimo građane, ukoliko raspolažu informacijama o počinitelju, o tome obavijeste Policijsku postaju Opatija na telefon 051/710-111 i 711-188, njima najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192.Također, građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected]«, navodi se u priopćenju policije.