Drska krađa

POBOGU, ŠTO JE ON MISLIO? Dvije djevojke u dvadesetima ispratile ga u stan i ‘maznule’ mu deset tisuća kuna

P. N.

foto: torange.biz

foto: torange.biz

Djevojke su oštećenog upoznale u ugostiteljskom objektu na opatijskom području. Uočile su da raspolaže s većom količinom novca, nakon čega su se s njim uputile u njegov stan, gdje su ga okrale, policija kaže - "na naročito drzak način".



Opatijska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvije hrvatske državljanke u dobi od 22 i 20 godina, zbog sumnje da su 26. siječnja ove godine počinile kazneno djelo teške krađe na štetu 61-godišnjeg hrvatskog državljanina, izvijestila je Policijska uprava Primorsko-goranska.


Djevojke su oštećenog upoznale u ugostiteljskom objektu na opatijskom području. Uočile su da raspolaže s većom količinom novca, nakon čega su se s njim uputile u njegov stan, gdje su ga okrale, policija kaže – “na naročito drzak način”.


– Ovim kaznenim djelom 61-godišnjak je oštećen za 10.000 kuna, a manji dio otuđenog novca je pronađen kod osumnjičenih tijekom kriminalističkog istraživanja. Po završetku kriminalističkog istraživanja kazneno su prijavljene mjerodavnom državnom odvjetništvu i predane pritvorskom nadzorniku, izvijestila je PU Primorsko-goranska.