Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 1
Sutra: 12° 12° 1
19. studenoga 2019.
Što se događa s javnim prijevozom?

foto/video PLANUO JOŠ JEDAN: Opet se zapalio autobus Autotroleja. Ovo je već treći

snimio Sergej Drechsler
snimio Sergej Drechsler
Autor:
Objavljeno: 13. siječanj 2018. u 11:36 2018-01-13T11:36:00+01:00

Odmah su pozvali i vatrogasce i ekipa iz JVP Vežica stigla je brzo i završila gašenje. Prema onome što su nam vatrogasci rekli, intervencija vozača i dvojice građana bilo je ključno jer bi inače vatra zahvatila veći dio vozila. Ovako je, čini se, znatnije stradao samo motor.

RIJEKA - Planuo je još jedan autobus Autotroleja! Ovaj put riječ je autobusu koji vozi na liniji 12 prema Grobniku.

Vozač je u Buzdohanju primijetio dim iz stražnjeg dijela vozila, zaustavio ga, svi putnici su sigurno izašli iz autobusa, a vozaču su u gašenju pomogli Branko Škorić i Saša Salamić, dvojica građana koji su se u tome trenutku slučajno našli u blizini.

Odmah su pozvali i vatrogasce i ekipa iz JVP Vežica stigla je brzo i završila gašenje.

Prema onome što su nam vatrogasci rekli, intervencija vozača i dvojice građana bilo je ključno jer bi inače vatra zahvatila veći dio vozila.

Ovako je, čini se, znatnije stradao samo motor.

CK1301ED4

Kako neslužbeno doznajemo, autobus je navodno krenuo iz garaže, nakon kontrole ispravnosti, a nekoliko kilometara dalje na vozilu je izbila vatra.

CK1301ED3

Ovo je već treći autobus gradskog prijevozničkog poduzeća koji je planuo u posljednjih desetak dana. Prije četiri dana na Drenovi se zapalio autobus na liniji 11, a nekoliko dana prije toga zapalio se i autobus na liniji 21 na Pehlinu.

Požar na Drenovi gasili su i vatrogasci, dok je onaj na Pehlinu bio manji pa ga je vozač sam uspio ugasiti vatrogasnim aparatom.

CK1301ED5

Na mjesto današnjeg požara u Buzdohanju, osim vatrogasaca, izašli su i policajci te odgovorni ljudi iz Autotroleja, koji bi trebali utvrditi što se točno dogodilo.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.