Strava kraj Koprivnice

PAS NAPAO JEDNOMJESEČNU BEBU Liječnici u Klaićevoj bore se za njen život

Hina

Foto Luka Stanzl/PIXSELL

Foto Luka Stanzl/PIXSELL

'Riječ je o kraniocerebralnoj traumi što znači da je oštećen mozak i kost glave, odnosno ima višestruke prijelome. Ima krvarenje, stradalo je i moždano tkivo. Dijete je kritično', rekao je ravnatelj Klaićeve bolnice Goran Roić 



ZAGREB Jednomjesečnu djevojčicu u petak poslijepodne u mjestu Repaš ugrizao je pas, nanijevši joj teške ozlijede glave nakon čega je hitno prevezena u zagrebačku Klaićevu bolnicu gdje joj se liječnici bore za život, objavili su večeras mediji. 


Prema dosadašnjim informacijama pas je djevojčicu teško ozlijedio u obiteljskoj kući u Repašu.


Kako piše portal 24 sata, djevojčicu je napala argentinska doga.




Kriminalistička istraživanja su u tijeku, a očevid radi utvrđivanja okolnosti nesreće bit će obavljen po nalogu Županijskog državnog odvjetništva.


Policija je o događaju informirana oko 14,45 sati sa Zavoda za hitnu medicinu iz Koprivnice gdje je djevojčica najprije dovezena, navodi lokalni portal Klikaj.hr.


Kasnije je u pratnji roditelja prevezena u zagrebačku Kliniku za dječje bolesti.


»Prvi pregled obavljen u našoj bolnici napravljen je nešto prije 19 sati. Nakon uvida u MSCT, dobili smo indikaciju za hitni neurokirurški zahvat. Operacija je u tijeku. Riječ je o kraniocerebralnoj traumi što znači da je oštećen mozak i kost glave, odnosno ima višestruke prijelome. Ima krvarenje, stradalo je i moždano tkivo. Dijete je kritično«, rekao je ravnatelj Klaićeve bolnice Goran Roić za Jutarnji list.