Propala klopka

Otkriven identitet specijalca ATJ Lučko, uhićenog zbog iznude zajedno s glumcem iz Krim tima 2

Portal Novilist.hr

Foto Facebook

Foto Facebook

Prije dva dana specijalac je još tvrdio kako se slučajno zatekao na nadvožnjaku jer ga je Lučić zvao zbog pokvarenog automobila. Čak je uvjeravao kolege da mu bivša supruga sve to namješta



Index je objavio da je pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko, uhićen jer je navodno s bivšim policajcem i glumcem serije Krim tim 2, Leonom Lučićem, sudjelovao u pokušaju iznude poduzetnika iz Zaprešića, Andrija Vrhovac. Riječ je o policijskom specijalcu koji je, piše Index, svojedobno bio suspendiran zbog obiteljskog nasilja.


Telegram, pak, doznaje da ga je prijavila bivša supruga, s kojom je trenutno usred borbe za skrbništvo nad djetetom, ali i da se Vrhovac tek prije nekoliko dana vratio na posao nakon suspenzije.


Policijski specijalac uhićen je danas nakon što su ga poduzetnik iz Zaprešića i njegov poznanik MMA borac, prepoznali kao osobu koja je s Leonom Lučićem prošlog petka stigla na nadvožnjak autoceste A1 kod Draganića. Ondje je nakon neuspjelog pokušaja iznude i propale policijske klopke došlo do tučnjave.




Prema ranijim izvještajima medija, danas uhićeni specijalac ATJ Lučko tada je, navodno, zajedno s Lučićem uperio oružje u poduzetnika iz Zaprešića, od kojeg je iznuđivan iznos od 100.000 eura.


Poduzetnik iz Zaprešića ranije je policiji prijavio ovaj pokušaj iznude, dogovoreno je postavljanje klopke, a označen je i novac, sve kako bi počinitelji bili uhićeni. No, klopka je propala. Policija tvrdi da je poduzetnik sam odlučio postaviti klopku, dok iz krugova poduzetnika govore da ga je policija praktički ostavila na cjedilu.


Prije dva dana specijalac je još tvrdio kako se slučajno zatekao na nadvožnjaku jer ga je Lučić zvao zbog pokvarenog automobila. Čak je uvjeravao kolege da mu bivša supruga sve to namješta. Lučić se trenutno nalazi u bolnici u teškom stanju, piše Telegram.


Na ovaj tekst reagirao je Odvjetnički ured Hrvoje Kraljičković u ime Leona Lučića. Njihovu reakciju pročitajte ispod:


ispravak 15.01., 17.01. by novilist_hr on Scribd