Prošao bez istražnog zatvora

Oteo bivšu djevojku pa se autom zabio u zid na Braču

Mario Matana

Napasni bivši momak je priveden na tužilaštvo, srećom po njega nije mu određen istražni zatvor, na Općinskom državnom odvjetništvu zadovoljili su se mjerom opreza, 37-godišnjaku je zabranjeno približavanje djevojci na manje od 10 metara udaljenosti



 SPLIT  Ne baš uobičajen slučaj na Braču: 37-godišnjak je prijavljen zbog neke vrste otmice (kazneno djelo za koje se sumnjiči je protupravno oduzimanje slobode) bivše djevojke, 23-godišnjakinje.


Prema neslužbenim informacijama, muškarac se nije najbolje pomirio s rastankom pa je pokušao djevojci valjda još jednom pojasniti sve prednosti njihove veze.


Sačekao je u Supetru u noćnim satima te je ugurao u svoj automobil, sprječavajući je da izađe tako što je udarao po rukama kada bi krenula dohvatiti vrata.




Zapravo je i pitanje kako bi sve završilo da vožnja nije kratko trajala – sletio je s ceste i zabio se u zid pa je djevojka uspjela pobjeći više-manje neozlijeđena, u šoku.


Napasni bivši momak je priveden na tužilaštvo, srećom po njega nije mu određen istražni zatvor, na Općinskom državnom odvjetništvu zadovoljili su se mjerom opreza, 37-godišnjaku je zabranjeno približavanje djevojci na manje od 10 metara udaljenosti.