Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 5° 1
Sutra: 5° 5° 1
11. prosinca 2019.
Vrijeđao

Osuđen jer se na Facebooku rugao policajcima da su siromašni: "Nemate pojma što su škampi"

Foto ilustracija / Sergej Drechsler
Foto ilustracija / Sergej Drechsler
Autor:
Objavljeno: 15. siječanj 2019. u 17:14 2019-01-15T17:14:42+01:00

Muškarac je, vjerojatno ojađen nedavnom prijavom zbog prometnog prekršaja, policajce grubo vrijeđao na društvenoj mreži

KOPRIVNICA Pedesetogodišnjak iz Koprivnice osuđen je na Prekršajnom sudu zbog vrijeđanja policije na Facebooku. Prema presudi, muškarac je, vjerojatno ojađen nedavnom prijavom zbog prometnog prekršaja, policajce grubo vrijeđao na društvenoj mreži, a njegova objava bila je vidljiva svim korisnicima Facebooka, piše Podravski.

“Kad te netko tko nije 20 tisuća km napravio u životu uči prometnim propisima… To samo uniforma može, ne iskustvo. J… vam mater, govnari! Miloši i ostali govnari, seljačine malogradska!… Spora je ruka pravde, ali je dostižna… Taman pojedinačna”, napisao je u prve od dvije uvredljive objave.

U drugoj je objavi na Facebooku ojađeni 50-godišnjak vrijeđao policajce da su siromašni.

“Policajci vjerojatno ne bi vozili auto da ne rade u policiji… Ali važno da kroje sudbinu drugih… Bijednici! Sirotinja! Ja imam auto od 16-te i 5 miliona km. Valjda ih to j..e. Nakon 100 tisuća kn kazni koje su mi naplatili laganjem, lažovi… Na kraju samo piju piće i svima su dužni. J…m ti ljude i uniformu! Smiješno! Idi na kruh i mast, na tome si odrastao! Nemaš pojma što su škampi”, poručio je 50-godišnjak policiji.

Kako ima javno otvoren profil na Facebooku, očito je netko iz policije pročitao uvrede i prijavio ga. Slučaj je završio na koprivničkom Prekršajnom sudu, a pozivu se prijavljeni 50-godišnjak nije odazvao. Kažnjen je sa 612 kuna, no ako plati 408 kuna što iznos dvije trećine kazne sud će kaznu uvažiti kao plaćenu u cijelosti. Mora platiti i 300 kuna sudskih troškova, piše Podravski.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.