Inrigantni detalji

Obrana Smiljane Srnec počiva na dokumentu starom 23 godine: Je li mogla staviti mrtvu sestru u škrinju?

P. N.

Foto Vjeran Žganec Rogulja / PIXSELL

Foto Vjeran Žganec Rogulja / PIXSELL

Ima još intrigantnih detalja. Smiljanin ujak Drago Sabol u dosadašnjem je tijeku suđenja posvjedočio kako je ocu Martinu Dominiću ispričao da mu je vidovnjak rekao da je Jasmina ubijena, a ovaj mu navodno zaprijetio da nikome o tome ne govori jer će ga ubiti



Obrana Smiljane Srnec nastojat će opovrgnuti tvrdnje tužiteljstva da je, nakon usmrćivanja sestre Jasmine, mogla sama odvući njezino tijelo i spremiti ga u zamrzivač.


utarnji list doznaje kako postoji medicinska dokumentacija još iz vremena prije ubojstva, u kojoj stoji kako je vidljivo da je Smiljana Srnec ozlijedila kralježnicu na porodu 1996. godine, zbog čega nije mogla proći ni na liječničkom pregledu za posao.


Ima još intrigantnih detalja. Smiljanin ujak Drago Sabol u dosadašnjem je tijeku suđenja posvjedočio kako je ocu Martinu Dominiću ispričao da mu je vidovnjak rekao da je Jasmina ubijena, a ovaj mu navodno zaprijetio da nikome o tome ne govori jer će ga ubiti.


Jutarnji piše kako bi na vidjelo mogle izaći još neke obiteljske tajne – poput one o nasilnoj prirodi Martina Dominića. On je sudjelovao u obiteljskom nasilju, ali se tukao i s kolegama na poslu. Bio je kažnjavan zbog nasilja u obitelji, a doznalo se da je u tučnjavi u Donjem Vidovcu pretukao sada pokojnog Josipa Horvata koji je dobio krvarenje u mozgu i zbog ozljeda otišao u prijevremenu mirovinu.