Užas

Novi detalji jezive nesreće u Osijeku: Poginula dva mladića i jedna djevojka. Još jedna je teško ozlijeđena

Hina

Foto Dubravka Petrić / PIXSELL

Foto Dubravka Petrić / PIXSELL

»Ona je trenutno stabilno i nije životno ugrožena. Sada je na respiratoru, prati se rad svih vitalnih funkcija, potpuno je zbrinuta i nadamo se dobrom ishodu«, kazao je novinarima dežurni anesteziolog Klinike za anesteziologiju



U prometnoj nesreći koja se u subotu ujutro dogodila u Osijeku, uz tri poginule mlade osobe, teško je ozlijeđena i 20-godišnja djevojka, koja je prevezena u osječki Klinički bolnički centar, a njezino je stanje trenutno stabilno, izvijestili su u subotu iz osječko-baranjske policije i KBC-a Osijek.


U prometnoj nesreći smrtno su stradali 20-godišnjak i 24-godišnjak te 25-godišnjakinja, dok je 21-godišnjakinja s teškim tjelesnim ozljedama prevezena u osječki KBC, rekao je Hini glasnogovornik PU Zoran Kon.


Očevidom je utvrđeno da se nesreća dogodila kada je osobni automobil, zbog neprilagođene brzine, u Ulici Cara Hadrijana sletio s kolnika u park gdje je vozilo udarilo u drvo te se zaustavilo, ističu u policiji.




Vozilom je upravljao 20-godišnji mladić koji je poginuo, a teško ozlijeđena 21-godišnjakinja zaprimljena je u bolnicu s teškim ozljedama mozga, prsišta, trbuha, kostiju.


»Ona je trenutno stabilno i nije životno ugrožena. Sada je na respiratoru, prati se rad svih vitalnih funkcija, potpuno je zbrinuta i nadamo se dobrom ishodu«, kazao je novinarima dežurni anesteziolog Klinike za anesteziologiju i intenzivno liječenje osječkog KBC-a Ivan Jurić.