Policija poziva očevice da se jave

Novi Sad pod blokadom: Traži se vozač koji je usmrtio djevojku i pobjegao

Hina

Nekoliko trenutaka poslije nesreće, na Somborskom bulevaru, na tijelo djevojke naletio je taksi. Taksist se odmah zaustavio i pokušao pomoći ali bilo je prekasno, prenio je gradski portal "021.rs"



 SUBOTICA  – Novi Sad je pod policijskom blokadom zbog potrage za vozačem koji je u ponedjeljak navečer autom usmrtio Mariju Milešić (28) i pobjegao s mjesta nesreće, javljaju u utorak lokalni mediji.


Nekoliko trenutaka poslije nesreće, na Somborskom bulevaru, na tijelo djevojke naletio je taksi. Taksist se odmah zaustavio i pokušao pomoći ali bilo je prekasno, prenio je gradski portal “021.rs”.


Vozilo kojim je udarena djevojka otišlo je u pravcu Bačke Palanke, a srbijanski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović naložio je da se sve jedinice iz Novog Sada i okolice uključe u potragu za vozačem.




Novosadska policija je pozvala očevice i građane koji imaju bilo kakva saznanja o vozilu i nepoznatom vozaču da im se jave.


Marija Milešić je radila u obližnjem kafiću kao konobarica, a majka je četverogodišnje kćerke.


Slična tragedija, koja je šokirala Srbiju, dogodila se u Beogradu u srpnju kada je na mladića naletio vozač Countrymana i pobjegao. Poslije mjesec i pol dana opsežne policijske potrage utvrđen je identitet vozača koji nedugo poslije toga uhićen u Kini, gdje se skrivao.


Ranije su, u prvotnim verzijama događaja, mediji navodili da su se čuli pucnji iz vatrenog oružja te da je tijelo djevojke izbačeno iz automobila koji je bio u pokretu, no po posljednjim informacijama riječ je o tome da je djevojka pregažena te da je vozač pobjegao s mjesta nesreće.