Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. prosinca 2019.
Teške ozljede

Nitko nije ništa vidio? Policija traži napadače koji su teško pretukli muškarca ispred kafića kod Rijeke

Foto Roni Brmalj
Foto Roni Brmalj
Autor:
Objavljeno: 26. travanj 2019. u 7:24 2019-04-26T07:24:50+02:00

Tko ga je napao i i zbog čega zasad nije poznato. Je li u pitanju samo nekakva svađa u kojoj su na kraju »kumovale šake« ili su nepoznati počinitelji svoje frustracije iz čista mira odlučili »izbaciti« na 63-godišnjaku? 

VIŠKOVO U mjestu Stupari na području Viškova zasad nepoznate osobe napale su u srijedu 63-godišnjaka i teško ga ozlijedili. Muškarac je prevezen u KBC Rijeka gdje su mu ustanovljene teške tjelesne ozljede.

Do tučnjave je došlo na parkiralištu ispred jednog ugostiteljskog objekta. Napadnuti muškarac prije toga bio je u kafiću.

U blizini kafića nalaze se dvije pekare ali o incidentu nitko nije svjedočio jer u tom vremenu nisu radili. »Stvarno vam ništa ne znam o tome, ja sam radila jutarnju smjenu, ali nitko ni od kolega mi nije ništa rekao. Bio je jutros jedan policijski auto, ali ne znam da li je zbog tog incidenta došao« – priča nam djevojka koja radi u blizini mjesta napada.

Ozlijeđeni 63-godišnjak inače je gost kafića, i nikada nije stvarao nikakve probleme. »Da, čula sam što se dogodilo, ali ne mogu vam ništa reći, nisam bila u smjeni kada se napad dogodio. Ali poznajem ozlijeđenog muškarca. Znao je dolaziti u kafić. Policija je uzela izjave, i ja vam ne smijem ništa reći. Samo se nadam da je čovjek dobro.« – priča nam djelatnica ugostiteljskog objekta.

Tko ga je napao i i zbog čega zasad nije poznato. Je li u pitanju samo nekakva svađa u kojoj su na kraju »kumovale šake« ili su nepoznati počinitelji svoje frustracije iz čista mira odlučili »izbaciti« na 63-godišnjaku? Policija intezivno traga za napadačima. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.