Kaznena prijava

Nije mu “sjela” naplaćena prometna kazna: Mladi Riječanin udario u glavu policajca u Labinu

Glas Istre

Labinska policija je provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdila da je mladić upravljao teretnim automobilom Fiat Iveco bez stražnje registarske oznake u Ulici Zelenice u Labinu. Policijska patrola je primijetila da nema registarske oznake i da vozač nije vezan sigurnosnim pojasom



LABIN Mladić, 19-godišnjak iz Rijeke, nakon što ga je u subotu oko 16.30 sati u Labinu policija zaustavila i kaznila, napao je i udario policajca u glavu.


Naime, labinska policija je provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdila da je mladić upravljao teretnim automobilom Fiat Iveco bez stražnje registarske oznake u Ulici Zelenice u Labinu. Policijska patrola je primijetila da nema registarske oznake i da vozač nije vezan sigurnosnim pojasom te ga je zaustavila.


Utvrđeno je da vozilom upravlja 19-godišnjak te mu je radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama uručen prekršajni nalog. Prilikom policijskog postupanja, mladić je počeo vrijeđati policijske službenike te je u jednom trenutku udario policijskog službenika u glavu.




Protiv osumnjičenog se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.