Unatoč upozorenju

Nesvakidašnja nezgoda: Kamper “zapeo” u podvožnjaku između Zameta i Kantride

P. N.

Vozač nije pratio znakove / Foto Ivica TOMIĆ

Vozač nije pratio znakove / Foto Ivica TOMIĆ

Brojni građani koji su se okupili oko kampera komentirali su kako je krajnje vrijeme da Grad Rijeka u dogovoru s Hrvatskim željeznicama na tom mjestu napravi veći podvožnjak



RIJEKA – Nesvakidašnja prometna nezgoda dogodila se jučer u podvožnjaku između Zameta i Kantride. Vozač visokog kampera riječke registracije vozeći Ulicom Ante Pilepića u smjeru Kantride zapeo je krovom u kamenu voltu podvožnjaka.


Taj podvožnjak u blizini tvornice RIO ima visinu od 2,3 metra. Iako s obje strane postoje znakovi upozorenja s visinom podvožnjaka, vozač ih je očito zanemario i razbio kamper. Šteta na vozilu, srećom, nije bila velika, no trebalo je više od pola sata da se normalizira promet.


Brojni građani koji su se okupili oko kampera komentirali su kako je krajnje vrijeme da Grad Rijeka u dogovoru s Hrvatskim željeznicama na tom mjestu napravi veći podvožnjak, koji će omogućiti istodobni prolaz vozila u oba smjera.




Isto je primijetio i naš čitatelj Maks Kosjek koji je, javivši nam za nesreću, komentirao: “Kada je bilo novca za sve one tunele na našim autocestama, onda će se naći i za ovaj jako frekventni prolaz!”