Djelatnici Lučke uprave pronašli tijelo

Nestali splitski menadžer pronađen mrtav u moru na Pagu

Hina

Po prvim izvješćima ličko-senjske Policijske uprave, automobil ima splitske registarske oznake i u njemu je jedna osoba mrtva



GOSPIĆ Tijelo nestalog Splićanina Željka Domljanovića (42) pronađeno je danas u moru kod trajektnog pristaništa Žigljen, kod Novalje na Pagu, a kasno popodne je iz policije i službeno potvrđeno kako je riječ upravo o toj osobi, izjavila je za Hinu glasnogovornica Policijske uprave ličko-senjske Maja Brozičević.


»Tijelo muškarca je pronađeno jutros u 8,30 sati u osobnom vozilu škoda-fabia, splitskih registarskih oznaka. Prema osobnim dokumentima smo utvrdili da se radi o nestalom muškarcu za kojim je PU splitsko-dalmatinska 22. veljače objavila potragu. Na tijelu nije bilo tragova nasilja, no točan uzrok smrti muškarca doznat će se tek nakon što se obavi obdukcija u Općoj bolnici Zadar. O svemu je obaviještena i obitelj nestalog«, kazala je Brozičević.


Četrdesetdvogodišnji Željko Domljanović je zadnji put viđen 21. veljače oko 10 sati kada je svojim kolegama u splitskom Basler osiguranju rekao da se ne osjeća dobro, te da ide liječniku. Otišao je svojim automobilom škodom-fabijom i ubrzo isključio mobitel.


Njegov nestanak je prijavljen dan kasnije, 22. veljače, a u potrazi za njim, osim policije, sudjelovali su i članovi njegove obitelji, prijatelji i rodbina koji su pretražili veći dio Splita i okolice.Potopljeni osobni automobil u moru u trajektnom pristaništu Žigljen, u kojem je pronađen mrtav Željko Domljanović, uočili su djelatnici ispostave Lučke uprave u Novalji.