Potrage

Nestale osobe: Roditelji traže Davorku Deronju iz Delnica, Minu Mehmedović pronašli zdravu

Mladen Trinajstić

Djevojka je u trenutku nestanka nosila crnu ili tamnosivu majicu s naramenicama te crne tajice s rozim crtama sa strane. Visoka je 165 do 170 centimetara, vitke građe, jačih grudiju, smeđih očiju i ima dugu crnu kosu



Proteklog petka iz omišaljskog naselja Homutno u večernjim je satima netragom nestala 17-godišnja Davorka Deronja iz Delnica. Kako doznajemo od njenih roditelja koji su o nestanku svoje kćeri izvijestili i policiju, djevojka je u trenutku nestanka nosila crnu ili tamnosivu majicu s naramenicama te crne tajice s rozim crtama sa strane. Visoka je 165 do 170 centimetara, vitke građe, jačih grudiju, smeđih očiju i ima dugu crnu kosu. Sve koji su djevojku takvog izgleda negdje možda vidjeli ili bi pak mogli imati saznanja o njenom kretanju od petka navečer do danas, zabrinuti roditelji mole da se jave u najbližu policijsku postaju.


Istodobno, jedna je potraga za nestalom djevojkom na riječkom području završila sretno. Pronađena je Mina Mehmedović, jedva punoljetna Riječanka koja je prije mjesec dana nestala s adrese Plase 25. Pronađena je živa i zdrava, a navodno se, kako pišu neki mediji, ova mlada i nadarena nogometašica, tijekom bijega i udala.