Traje očevid

Nesreća u Matuljima: Na motociklu poginuo bivši nogometaš Rijeke Goran Brajković

Fiore Vežnaver

Foto F. Vežnaver

Foto F. Vežnaver

Prema prvim informacijama s mjesta događaja, Brajković je stradao je u sudaru s automobilom, u trenutku kad se motociklom uključivao u promet sa sporedne ceste



OPATIJA - Na raskrižju ulice 43. istarske divizije i ulice Šime Jurčića u Matuljima, jutros je došlo do teške prometne nesreće u kojoj je poginuo 37-godišnji motociklist.


Doznajemo kako se radi o poznatom nogometašu Goranu Brajkoviću, bivšem hrvatskom reprezentativcu koji je u karijeri upisao čak 131 nastup za NK Rijeku, potom prešao u kijevski Arsenal, dok je posljednjih godina igrao za NK Opatiju, gdje je bio i trener pionira.


Policija je priopćila kako je do nesreće došlo u 5 sati, a trenutno je u tijeku očevid koji bi trebao dati odgovor na pitanje kako je došlo do stradavanja.




Prema prvim informacijama s mjesta događaja, Brajković je stradao je u sudaru s automobilom, u trenutku kad se motociklom uključivao u promet sa sporedne ceste.


“U selu Mihotići, na raskrižju ceste iz pravca sela Pobri, odnosno Opatije te ceste za selo Bregi, koja u nastavku vodi preko Učke, oko 5 sati su se sudarili motocikl »piaggio beverly« i automobil »VW golf«. Okolnosti nesreće se utvrđuju”, priopćili su iz Policijske uprave promorsko goranske.