Prolaznik uočio tijelo

Nema tragova nasilja: U moru kod plaže na Biviju pronađeno beživotno tijelo ženske osobe

Šarlota Brnčić

Foto M. Aničić

Foto M. Aničić

Najvjerojatnije se radi o 61-godišnjakinji koja se danas ujutro udaljila od kuće



RIJEKA  U moru kod plaže na Biviju, u razini doma za starije na Kantridi, danas rano poslijepodne pronađeno je žensko tijelo. Kako neslužbeno saznajemo, beživotno tijelo kako pluta na morskoj površini uočio je slučajni prolaznik koji je uzbunio policiju.


Alarmirani su i riječki vatrogasci zahvaljujući kojima je tijelo izvučeno na obalu. Već na prvi pogled bilo je jasno kako žena nije bila dugo u moru, vjerojatno tek nekoliko sati, a provjerama je utvrđeno kako se najvjerojatnije radi o 61-godišnjakinji.


Također, i kako nije korisnica Doma Kantrida već da se radi o ženi koja se jutros udaljila od kuće, saznajemo od neslužbenih izvora. Policija je na mjestu pronalaska obavila očevid kojem je nazočio i vještak sudske medicine.




Obavljen je prvi preliminarni pregled tijela pokojnice na kojem nije bilo nikakvih vanjskih ozljeda i tragova koji bi ukazivali da bi se moglo raditi o krvnom deliktu. S obzirom da se ništa ne želi prepustiti slučaju, tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci gdje će biti obavljena obdukcija i utvrđen točan uzrok smrti