Presuda Mamiću

Navijači traže da se obešteti Dinamo, ispred suda u Osijeku zanimljiv transparent

Hina

Foto: D. PETROVIĆ

Foto: D. PETROVIĆ



Članovi Dinama okupljeni u Udrugu ‘Dinamo to smo mi’ današnju presudu na Županijskom sudu u Osijeku smatraju očekivanom i jedinom ispravnom kada je riječ o slučajevima teškog kriminala te isto očekuju i po drugim optužnicama i poznatim istragama prema kojima su okrivljenici izvukli najmanje 330 milijuna kuna iz GNK Dinamo.


Presuda je važna kako bi navijači koji vole Dinamo imali temelja za potpunu satisfakciju, a to je povrat otuđene imovine kluba te inzistiramo na izborima u klubu kako bi oni koji ga vole bez interesa u budućnosti mogli spriječiti slične interesne i zločinačke skupine, stoji u priopćenju Udruge »Dinamo to smo mi« čiji predsjednik Juraj Čošić traži da se po pravomoćnosti ove i budućih presuda obešteti Dinamo.


»Nažalost i danas u tijelima kluba sjede ljudi koji nisu spremni to učiniti te su također preuzeli teret današnje presude.« kazao je predsjednik Udruge Čošić.




Inače, ispred Županijskog suda u Osijeku pojavio se transparent s natpisom “Oba su pala” očito aludirajući na to da su i Zdravko i Zoran Mamić nepravomoćno proglašeni krivima.