Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
23. veljače 2020.
Bizaran slučaj

Na Sušaku uhvatio mladića kako mu buši gumu. Ispostavilo se da je mladić te večeri probušio još 16 guma na automobilima

FOTO: wikimedia.commons
FOTO: wikimedia.commons
Autor:
Objavljeno: 15. srpanj 2019. u 19:00 2019-07-15T19:00:00+02:00

Policija je kod osumnjičenog mladića pronašla i sredstvo kojim je načinio oštećenja na vozilima u vlasništvu hrvatskih državljana i jedne tvrtke. 

Uz pomoć jednog od vozača čije je gume na automobilu isjekao, policajci iz II policijske postaje Rijeka uhvatili su mladića starog 23 godine, kojeg sumnjiče da je u samo jednoj noći probušio gume na najmanje 17 automobila na Sušaku.

Mladića je 13. srpnja, oko dva sata ujutro, na djelu zatekao čovjek na čijem je automobilu probušio gumu. Savladao ga je i zadržao do dolaska policije.

- Policijski službenici su u nastavku kriminalističkog istraživanja utvrdili da je navedeni osim oštećenja na vozilu navedenog hrvatskog državljanina iste noći oštetio pneumatike na još 16 vozila parkiranih u trima ulicama na području Sušaka, a na jednom od vozila oštetio je i karoseriju, oizvijestila je Policijska uprava primorsko-goranska.

Ukupna materijalna šteta koju je nanio uhvaćeni mladić procjenjuje se na najmanje 31 tisuću kuna.

- Policija je kod osumnjičenog mladića pronašla i sredstvo kojim je načinio oštećenja na vozilima u vlasništvu hrvatskih državljana i jedne tvrtke. Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela oštećenje tuđe stvari prijavljen je mjerodavnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku, izvijestila je PU primorsko-goranska.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.