Štinjan pokraj Pule

Na Outlook festivalu: Mladi Rus pao u provaliju kod tvrđave Punta Christo. Imao je više sreće, nego pameti

Hina

foto: puntachristo.hr

foto: puntachristo.hr

Na mjesto događaja upućeni su vatrogasci koji su izvukli mladića iz provalije, a Hitna pomoć prevezla ga je u pulsku Opću bolnicu. »Mladić je klinički obrađen i utvrđeno je da je zadobio površinske ozljede glave te je otpušten iz bolnice« – izjavila je ravnateljica pulske Opće bolnice dr. Irena Hrstić.



PULA – S lakšim tjelesnim ozljedama prošao je 28- godišnji ruski državljanin koji je u petak ujutro pao s visine od dvadesetak metara u provaliju kod ulaza u tvrđavu Punta Christo u Štinjanu pokraj Pule, gdje se od četvrtka održava 10. izdanje Outlook festivala, najvećeg svjetskog festivala bass glazbe i soundsytem kulture, izvijestila je u petak istarska policija. 


Po riječima glasnogovornice Nataše Vitasović, policija je dojavu o nesreći zaprimila u petak ujutro u 5.54 sati od Županijske uprave za zaštitu i spašavanje koja je izvijestila da je jedna muška osoba pala s veće visine u provaliju.


Na mjesto događaja upućeni su vatrogasci koji su izvukli mladića iz provalije, a Hitna pomoć prevezla ga je u pulsku Opću bolnicu.




»Mladić je klinički obrađen i utvrđeno je da je zadobio površinske ozljede glave te je otpušten iz bolnice« – izjavila je ravnateljica pulske Opće bolnice dr. Irena Hrstić.


Policija provodi očevid i utvrđuje sve okolnosti pada mladog Rusa u provaliju.