Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 1
Sutra: 11° 11° 1
29. siječnja 2020.
Domišljati lopov

NESVAKIDAŠNJE KRAĐE Skidao kvake s vrata zgrada i stanova u Rijeci i prodavao ih

Otuđene kvake  od mesinga, prodavao je kao sekundarnu sirovinu / arhiva NL
Otuđene kvake od mesinga, prodavao je kao sekundarnu sirovinu / arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 30. studeni 2017. u 19:00 2017-11-30T19:00:00+01:00

Mladića se sumnjiči da je između 9. i 11. studenoga na području Podmurvica, Podvežice i Krimeje demontirao i s ulaznih vrata zgrada i stanova otuđio kvake s pripadajućim rozetama. Otuđene predmete, većinom od mesinga, potom je prodao kao sekundarnu sirovinu

Policijski djelatnici proveli su krim istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u nesvakidašnje krađe.

Mladića se sumnjiči da je između 9. i 11. studenoga na području Podmurvica, Podvežice i Krimeje demontirao i s ulaznih vrata zgrada i stanova otuđio kvake s pripadajućim rozetama.

Otuđene predmete, većinom od mesinga, potom je prodao kao sekundarnu sirovinu. Prema do sada utvrđenom, vlasnici stanova i zgrada sveukupno su oštećeni za najmanje 2.600 kuna. Osumnjičeni 22-godišnjak je kazneno prijavljen za produljeno kazneno djelo krađe.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja te policija poziva građane kojima su otuđeni navedeni predmeti, a to do sada nisu prijavili, da se jave u Treću policijsku postaju Rijeka, Gundulićeva 7.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze