Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
12. prosinca 2018.
Traje istraga

NAPAD ILI OPASNA IGRA Policija istražuje tko je novljanskog odvjetnika gađao - strelicom

NAPAD ILI OPASNA IGRA Policija istražuje tko je novljanskog odvjetnika gađao - strelicom
NAPAD ILI OPASNA IGRA Policija istražuje tko je novljanskog odvjetnika gađao - strelicom
Autor:
Objavljeno: 20. rujan 2017. u 7:43 2017-09-20T07:43:00+02:00

Ne vidim razloga ni povoda zbog kojeg bi netko namjerno prema meni učinio ovako nešto – izjavio nam je jučer u telefonskom razgovoru odvjetnik Komadina

RIJEKA Policija rasvjetljava okolnosti i nastoji utvrditi postoji li pozadina neobičnog slučaja što se dogodio na Lukoilovoj benzinskoj postaji na Obali kneza Branimira u Novom Vinodolskom prije tri dana, kada je novljanskog odvjetnika Milorada Komadinu i muškarca koji se s njim nalazio u društvu umalo pogodila – strelica (!). Pokraj dvojice je proletjela strelica malo veća od one za pikado i udarila u bankomat.

Zasad se može samo spekulirati da li se radilo o dječjoj igri, nekakvoj mladenačkoj nepodopštini, ili je možda riječ o svojevrsnoj poruci ljudima pokraj kojih je strelica proletjela.

– Ne vidim razloga ni povoda zbog kojeg bi netko namjerno prema meni učinio ovako nešto – izjavio nam je jučer u telefonskom razgovoru odvjetnik Komadina. – Ne znam što bih zaključio, možda se radilo i o dječjoj igri. Ja i nisam podnio prijavu, policiju je pozvao gospodin koji je bio sa mnom u društvu kada se to dogodilo. Bilo je to u rano poslijepodne u nedjelju, pokraj mene je i čovjeka s kojim sam bio iznenada je prozujala strelica, dužine 20-25 centimetara, pogodila bankomat i pala na tlo. Nismo vidjeli nikoga tko je to mogao učiniti. Nismo ozlijeđeni, ali nije bilo ugodno. Uskoro su stigli djelatnici policije. Možda će u rasvjetljavanju slučaja pomoći nadzorne kamere na benzinskoj postaji – zaključio je novljanski odvjetnik.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske potvrđeno je jučer da je slučaj prijavljen i da je na mjestu događaja obavljen očevid. – Okolnosti događaja se još uvijek utvrđuju – priopćeno je iz policije. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka