Razriješeno ubojstvo

Muško-ženski dvojac osumnjičen za brutalno ubojstvo iz 2013. u Dubravi

Portal Novilist.hr

Ilustracija / Foto S. JEŽINA

Ilustracija / Foto S. JEŽINA

Sumnja se da je 26-godišnjak iskoristio vrijeme kada se mmuškarac odmarao te ga sjekiricom više puta udario u glavu. Potom je tijelo premjestio u podrum gdje je iz plinskog pištolja, kojeg je kupio u dogovoru s 35-godišnjakinjom, 41-godišnjaku u glavu ispalio više hitaca. Na kraju mu je zadao i više uboda nožem



ZAGREB Istražitelji PU zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakinjom i 26-godišnjakom za koje se sumnja da su ubili 41-godišnjaka. Time je razriješen slučaj što se dogodio još 24. studenog 2013. godine. 


Muško-ženski dvojac muškarca je ubio u poslijepodnevnim satima na području Dubrave kod Vrbovca u obiteljskoj kući u kojoj su živjeli. Sumnja se da je 26-godišnjak iskoristio vrijeme kada se oštećeni odmarao te ga sjekiricom više puta udario u glavu. Potom je tijelo premjestio u podrum gdje je iz plinskog pištolja, kojeg je kupio u dogovoru s 35-godišnjakinjom, 41-godišnjaku u glavu ispalio više hitaca. Na kraju mu je zadao i više uboda nožem pa je 41-godišnjak preminuo na mjestu događaja.


Kako bi prikrili kazneno djelo osumnjičeni su njegovo tijelo prevezli do napuštenog imanja na području Vrbovca, gdje je 26-godišnjak tijelo ubacio u bunar prethodno ga opteretivši komadom željeza koji je poslužio kao uteg.




U sklopu kriminalističkog istraživanja policijski službenici pronašli su tijelo 2. travnja u večernjim satima. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, dok je nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu  u Velikoj Gorici podnijeta kaznena prijava, izvijestila je PU zagrebačka.