Turska

Muškarac ubio bivšu djevojku: Policiji rekao da se “samo zezao s pištoljem”

P. N.

FOTO/Wikimedia Commons

FOTO/Wikimedia Commons

Osumnjičeni Emre K se trenutno nalazi u pritvoru. 



IZMIR – policija je pozvana na mjesto zločina kada su susjedi prijavili pucnjeve koje su čuli iz kuće. Ubrzo su stigle policija i hitna pomoć, a na mjestu događaja su pronašli žrtvu s teškom ozljedom glave. Žrtva je identificirana kao Tugce Baran (22). Nesretnu je djevojku hitna pomoć odvela u bolnicu, ali je preminula od ozljeda, piše UNILAD.


Prema lokalnim medijima, policija je provjerila obližnje sigurnosne kamere i kao glavnog osumnjičenika identificirala njezinog bivšeg dečka. Osumnjičeni Emre K se trenutno nalazi u pritvoru. “Šalio sam se, nisam je htio ubiti. Dogodilo se iznenada. Šalili smo se i odlučio sam se zezati s pištoljem. Zbilja žalim”, rekao je policiji. Dodao je da je shrvan smrću svoje bivše djevojke.


Policija je ispitala susjede koji su rekli da nisu čuli za probleme između para te da ih nitko nije čuo da se svađaju. “Bili su divan par, ništa nije ukazivalo na probleme među njima. Uvijek sam im se divio. Žao mi je čudi za “, kaže ispitani susjed i dodaje da je pokojna Baran bila divna susjeda. “Nikada ne bih pomislio da Emre može napraviti ovako nešto”, zaključuje susjed.




Prema turskom portalu Hurriyet, susjedi su vidjeli muškarca koji bježi s mjesta događaja nakon što su čuli pucanj. No, muškarac je kasnije pronađen skriven u kući. Policija još uvijek istražuje slučaj.


UNILAD piše da je ranije ovog mjeseca napravljena izložba koja se sastojala od 440 ženskih cipela. Iste su bile obješene na zid u Istanbulu da bi ukazale na problem s obiteljskim nasiljem u Turskoj. Umjetnička instalacija je djelo Vahita Tune koji kaže da svaki par cipela predstavlja ženu ubijenu od strane vlastitog muža, u Turskoj prošle godine. Tuna je cipele izložio na zid da bi privukao više pozornosti od prolaznika i ljubitelja umjetnosti.


FOTO/Vahit Tuna/Instagram


FOTO/Vahit Tuna/Instagram