Nesreća za nesrećom

Muškarac pao s traktora u Šišanu, policajci krenuli na intervenciju, pa sletjeli s ceste

Hina

Foto Dejan Štifanić, Glas Istre

Foto Dejan Štifanić, Glas Istre

Osamdesetšestgodišnji muškarac iz Šišana, u općini Ližnjan, ozlijeđen je nakon što ga je u utorak popodne prignječio traktor u dvorištu njegove kuće, izvijestila je istarska policija koja je potvrdila i da je policijsko vozilo na putu do mjesta nesreće sletjelo s kolnika, ali da ni jedan policajac nije stradao



U 15.12 sati policija je zaprimila dojavu da je u Šišanu došlo do nesreće, gdje je 86-godišnji muškarac ostao zarobljen pod traktorom.


Njegovo zapomaganje čuo je policajac iz postaje Pomorske i aerodromske policije Pula, koji živi u blizini te koji u to doba je bio izvan službe, koji je spremno priskočio u pomoć, a ubrzo je došao još jedan susjed na pomognu unesrećenom muškarcu.


U međuvremenu je su na mjesto nesreće krenuli vatrogasci, hitna pomoć i policija, no policijsko vozilo je na putu do Šišana kod skretanja za Jadreške sletjelo s kolnika.




Osamdesetšestgodišnji muškarac iz Šišana, u općini Ližnjan, ozlijeđen je nakon što ga je u utorak popodne prignječio traktor u dvorištu njegove kuće, izvijestila je istarska policija koja je potvrdila i da je policijsko vozilo na putu do mjesta nesreće sletjelo s kolnika, ali da ni jedan policajac nije stradao.


»Još uvijek nije poznata težina ozljede stradalog muškarca. Utvrđuju se okolnosti tog događaja. Činjenica je da muškarac nije upravljao traktorom već je nešto radio, odnosno popravljao na traktoru, nakon čega se traktor pokrenuo i prešao preko njega« – izjavila je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović, javlja Hina.


Potvrdila je da je policijsko vozilo sletjelo s kolnika na putu za Šišan no da u toj nesreći nije stradao ni jedan policajac. Istraga je u tijeku.