Tijelo pronašla policija

Mrtva žena pronađena u šumi na Pazinštini; sumnja se da je ubijena

Marica Košta

Jedan od mještana koji stanuje u blizini mjesta Ćusi rekao je novinarima da je policija u mjesto stigla po dojavi da se po šumi mota sumnjiv muškarac. Muškarac se neobično ponašao i bio je prljav



PAZIN Tijelo mrtve žene za koju se sumnja da je ubijena pronađeno je u utorak u 18.25 sati na teško pristupačnom šumskom predjelu zvanom Gnijezdo u blizini mjesta Škljonki, odnosno između mjesta Gračišće i Ćusi na Pazinštini.


Tijelo žene pronašli su policijski službenici na temelju prikupljenih obavijesti, kazala je Nataša Vitasović, glasnogovornica PU istarske, ne želeći otkriti je li dojava stigla od nekog od mještana, navodi Glas Istre.


– Po završetku očevida pronađeno će tijelo biti prevezeno na patologiju pulske Opće bolnice radi utvrđivanja identiteta žene koja je, kako je već utvrđeno, preminula nasilnom smrću.




Jedan od mještana koji stanuje u blizini Ćusi rekao je novinarima da je policija u mjesto stigla po dojavi da se po šumi mota sumnjiv muškarac. Muškarac se neobično ponašao, bio je prljav i hodao je gore-dolje po cesti.


Na terenu je očevid uz policijske službenike PU istarske obavio zamjenik županijske državne odvjetnice u Puli Mirko Grujić.