Obračun dilera

Mozgu riječkog narko lanca Tomislavu Jurčiću u prosincu na Kastvu zapaljen mercedes

Fiore Vežnaver

Foto F. Vežnaver

Foto F. Vežnaver

Kabriolet mercedes CLK 240 – auto čiji je formalni vlasnik zapravo njegova majka, ali ga je koristio Tomislav Jurčić – uništen je u podmetnutom požaru, a manje su oštećena dva susjedna vozila na koje se prenijela vatra



RIJEKA - Tomislavu Jurčiću iz Kastva, koji se smatra glavnom karikom narkolanca u riječkoj regiji, 27. prosinca prošle godine zapaljen je vrijedan automobil pred obiteljskom kućom.


Kabriolet mercedes CLK 240 – auto čiji je formalni vlasnik zapravo njegova majka, ali ga je koristio Tomislav Jurčić – uništen je u podmetnutom požaru, a manje su oštećena dva susjedna vozila na koje se prenijela vatra.


Požar je zamijećen oko 3.30 sati, a rad policije na slučaju pokazao je da su za podmetanje požara odgovorna dvojica mladića koja su uhićena u Srbiji, te smještena u beogradski istražni zatvor.




Dvadesetčetverogodišnjak iz Rijeke i njegov 21-godišnji kompanjon terete se da su zapalili još tri auta, među kojima su i dva vozila, BMW i golf, u dvorištu kuće obitelji Berišić u Opatiji.


Tandem se sumnjiči i za bacanje bombe na terasu Khala bara na Srdočima, lokala u vlasništvu te obitelji. Dvojica su uhićena u Beogradu zbog ilegalnog držanja oružja. Za 24-godišnjakom iz Rijeke otprije postoji međunarodna tjeralica, a očekuje se da i on i kompanjon budu izručeni Hrvatskoj.