Poziv građanima

Motociklist (19) bori se za život u KBC Rijeka, policija traži očevice nesreće na Krnjevu

Slavica Kleva

Snimio Fiore VEŽNAVER

Snimio Fiore VEŽNAVER

Motociklist je upravljao neregistriranim motociklom marke suzuki bez valjane vozačke dozvole za ovu vrstu vozila. U trenutku prometne nesreće motociklist je imao zaštitnu kacigu



Mladi motociklist, devetnaestogodišnji Riječanin teško nastradao u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu u Liburnijskoj ulici, teško je ozlijeđen i nalazi se u jedinici intenzivnog liječnja KBC-a Rijeka. Riječka policija moli očevice prometne nesreće da se jave u Postaju prometne policije radi utvrđivanja svih okolnosti koje su prethodile nesreći.


Kao što smo izvijestili, mladi motociklist upravljao je neregistriranim motociklom marke suzuki bez valjane vozačke dozvole za ovu vrstu vozila. U trenutku prometne nesreće motociklist je imao zaštitnu kacigu. 


   U ovoj prometnoj nesreći sudjelovalo je osobno vozilo marke nissan kojim je upravljao 28-godišnjak i koji se vozilom polukružno okretao preko neisprekidane središnje crte kolnika. Nakon sudara s osobnim vozilom motociklist je pao ispod zida sa strane kolnika na travnatu površinu.